ZAKLETVA (YEMIN)

TURSKA SERIJA SA PREVODOM kliknite za epizode

Reyhan je seoska djevojka, skromna, ljubazna i brižna, koja obeća da će se udati za sina starog obiteljskog prijatelja Hikmeta, nakon što on otkriva   terminalnu stadij najgore bolesti. Hikmet je zabrinut zbog toga što će biti s bogatstvom njegove obitelji ako se prepusti njegovom neozbiljnom sinu i pohlepnoj supruzi čija je jedina briga to da učvrsti svoje mjesto među istanbulskim visokim društvom. Sin Emir je buntovnik koji više voli avanture i trošito teško zarađeni novac svog oca, nego rad u obiteljskoj tvrtki. Pristaje na brak, ali zaklinje se kako će Rejhanin život učiniti nesretnim. Isplanirano postaje teško provedivo nakon što splet okolnosti ode u skroz suprotnom smjeru.

Glavne uloge: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel 

Zakletva - Yemin epizode ovde: https://dailymotion.com/playlist/x6pphu i ovde na sajtu

 

 

205 epizoda:
Rejhan je uznemirena jer je Emir imao nesreću. Još više ju brine saznanje kako je nevin i žao joj je što mu je udarila šamar a sada mu je život u opasnosti. Emir je konačno pogledao video. Kemal se suočava sa optužbama i borbom za skrbništvo nad Masal. Pritisnut je teretom tajni koje krije.

206 epizoda:
Suna i Taci se zbližavaju sve više. Džemre konačno pronalazi izlaz iz sobe u kojoj je zarobljena. Džavidan ima nove zlobne planove kako bi došla do svoga cilja. Talazov potez dodaje vatru na video koje je Emir pogledao. Pred Narin i Kemalom su nova iskušenja kada je starateljstvo nad Masal u pitanju.

207 epizoda:
Oja čini sve da utješi Kemala, ali njemu ništa ne pomaže. Jedino što ga može usrećiti je povratak kćerke, što se uskoro i događa. Svima je pao kamen sa srca. Kemal pokušava ishoditi oprost od Narin. Džavidan je prisiljena igrati ulogu iako su joj planovi propali.  Emir i Rejhan se konačno opet zbližavaju.

208 epizoda:
Jonča žali što je surađivala s Talazom i želi ga se riješti, ali to uopće nije tako lako kako je zamislila. talaz pred nju stavlja nove izazove. Džemre je u bolnici na aparatima. Džavidan je u iskušenju da ih ugasi, ali se ipak predomisli. Emir i Rejhan uživaju u novim trenucima sreće. Narin i Kemal spavaju u istoj sobi, ali odvojeno.