Ljubavna serija sa prevodom Merjem - Meryem sa držaj epitzoda preuzet sa Turske serije

Merjem (Meryem) 1 epizoda

Oktaj konačno postaje tužilac. Merjem je uzbuđena zbog poziva za večeru od strane čoveka kog voli, misleći da će je zaprostiti. Savaš Sargun, naslednik vodećeg holdinga “Sargun” takođe se priprema da zaprosi svoju devojku. Njegov otac je protiv toga da on oženi Sevinč. Međutim, Savaš nije čovek koji će zbog očeve volje da se odrekne svoje ljubavi.

Auto kojim upravlja Oktaj udara u auto Savaševe verenice i ostavlja je na mestu nesreće da umre. Merjem je zabrinuta zbog Oktajeve karijere i ne znajući da je žena ubijena, preuzima krivicu na sebe. Savaš koji sada vidi Merjem kao ubicu žene koju je voleo, zaklinje se da će joj napraviti pakao od života.

Merjem (Meryem) 2 epizoda

Merjem je sad u zatvoru; i unutra i napolju je vreba velika opasnost.
Merjem muče pitanja. Ona je slomljena kad čuje da joj je otac u intenzivnoj nezi. Jurdal Sargun, Savašev otac, radi sve da bi se postarao da Merjem bude neprijatno u zatvoru. On takođe pošalje nekog da ubije Merjem, ali žena koja se sprijateljila sa Merjem stane ispred nje da je zaštiti, pa tako ona umire a Merjem je spašena.
Oktaj ponovo zadobije Merjemino poverenje kad je uveri da će on biti uz njenog oca. Kad Arifov prijatelj, savetnik Turan Ersoj čuje šta se desilo, on odmah krene za Istanbul. Da bi sprečio da sve što se desilo bude razotkriveno, Oktaj pokuša da ubije Merjeminog oca i da ga tako spreči da otkrije da je on (Oktaj) prouzrokovao nesreću. Međutim, ne uspeva u tome, ali se ipak stanje Merjeminog oca pogorša. Turan Ersoj radi sve da bi Merjem bila puštena iz zatvora i u tome uspeva, međutim, Merjem život neće biti lak ni kad izađe iz zatvora.

Merjem (Meryem) 3 epizoda

Gučlu želi da radi sa Burdžu da bi saznao detalje nesreće.
Savaš spasi Merjem iz požara koji je sam izazvao. Merjem, koja je bila u nesvesti, misli da ju je Oktaj spasio. To ide na ruku Oktaju.
Kada se osvesti u bolnici, Merjem odbija da podnese tužbu protiv Savaša, ali zbog konstantnog pritiska koji Oktaj vrši na nju, Savašu je određena zabrana prilaska.
Kad Savaš sazna da je Turan blisko povezan sa Merjem, on shvata da je njegov otac uvučen u celu ovu situaciju.
Savaš čuje Merjem kako priča ocu da joj svi kažu da je ona ubica iako to nije. On zahteva od Merjem da mu odgovori na sva njegova pitanja. Pošto Merjem ne uradi to, on je kidnapuje.
Oktaj zbog toga ludi. Strahuje da će njegova tajna biti razotkrivena i spreman je da uradi bilo šta da se spreči da se to ne desi.

Merjem (Meryem) 4 epizoda

Gučlu i Savaš sumnjaju da su Oktaj i Merjem u vezi i pokušaju da saznaju istinu!
Polako Merjem saznaje istine o Oktaju i polako se udaljava od njega.
Savaš misli da Merjem štiti nekoga, pa da bi saznao istinu, nagovori Gulumser (Gučluovu majku) da je zaposli u kompaniji za ketering koju je tek otvorila.
Jurdal traži od Oktaja pomoć, da se pobrine za Turana.
Oktaju se ne sviđa što se Arifovo (Merjeminog oca) stanje poboljšava pa preti Arifu da ne sme da progovori. Ipak, da bi izgledalo kao da brine, Oktaj prebaci Arifa na privatnu kliniku. On takođe opet laže Merjem pričajući joj o njihovom venčanju. On obasipa Merjem poklonima koje je kupio od novca koji mu je dao Jurdal.
Gučlu prati Merjem i takođe pozove Savaša da dođe. Oni su na korak od toga da razotkriju vezu Merjem i Oktaja.

Merjem (Meryem) 5 epizoda

Savaš samo što ne sazna da su Merjem i Oktaj u vezi. Uprkos svemu što Oktaj radi, Savaš uđe u sobu u kojoj su Merjem i Oktaj. On je šokiran onim što vidi.
Turan Ersoj se vraća u Istanbul zbog istrage o zloupotrebi Sargun Holdinga.
Savaš jasno vidi da je njegov otac preplašen, ali on je uvek na strani istine.
Savaš je odlučan da dokaže Merjem da je nju iz zatvora izbavio Turan Ersoj, a da Oktaj dobija pare od njegovog oca.
Merjem je na korak od toga da sazna da je nije Oktaj spasio, već Turan.

Merjem (Meryem) 6 epizoda

S obzirom da je Jurdal pobegao, Savaša odvode na ispitivanje.
Savaš sazna da su Derin i Oktaj bili u kući na planini i počne da sumnja da su oni sklopili tajno partnerstvo.
Ovog puta će Jurdal na drugačiji način da plati Oktaju za papire koje je ukrao iz Turanove kuće. Čini se kao da je njegov plan bez mane, ali on nije razmišljao o tome šta bi Savaš mogao da uradi.
Savaš je na korak od toga da dokaže Merjem da Oktaj uzima novac od Jurdala za poslove koje obavlja. I ovog puta će da stavi dokaze pred nju.
Kada Merjem sazna istinu, počinje da mrzi Oktaja i odbija da priča sa njim. U ovakvim trenucima, ona se oslanja na Savaša koji je uz nju.

Merjem (Meryem) 7 epizoda

Oktaj pokušava doći do Merjem kako bi joj sve objasnio, ali uzalud. Ona ne želi da ga sasluša. Jurdal će ovog puta platiti jer je Oktaj oteo Turana. Merjem je uznemirena saznavši da je Oktaj uzeo mito od Jurdala. Savaš traži način kako bi saznao detalje nesreće. Okraj shvata da mu Merjem ne vjeruje i pokušava preko posrednika doći do nje. Dogvori se sa Beliz da se zbliži sa Merjem. Pošalje Derin kako bi uplašio Merjem. Uživa u svom bogatom životu.

Merjem (Meryem) 8 epizoda

Na kraju, Merjem ipak odluči da sasluša Oktaja i da od njega čuje istinu, pa mu govori da samo želi istinu. Oktaj joj odmah sve prizna i ispriča joj šta se desilo. Dok Merjem plače govoreći da ona više nije ona stara Merjem, Savaš pokušava da je zadrži pored sebe. On ima nove planove kako bi mu išlo od ruke ono što je zamislio. Savaš je jako blizu tome da sazna istinu o nesreći i siguran je da Merjem nije kriva, pa planira da je natera da se suoči sa istinom. Ni Gučlu ne miruje i ponovo pokušava da nagovori Burdžu da pregleda fasciklu sa dokaznim materijalom o nesreći. Planovi koje je imao Savaš krenu pogrešnim tokom, kao što je i bilo planirano. Oktaj počne da paniči jer je pronađen važan dokaz u vezi nesreće. Oktaj se polako približava svom cilju, želi da radi u kompaniji Sargun Holding i da sarađuje sa Jurdalom Sargunom i Jurdal se složi. Međutim, njemu je najvažnije da odvoji Merjem od Savaša, ali to je nemoguće. Sa druge strane, Savaš ponovo upisuje Arifa na kliniku i Merjem počinje da mu veruje.

Merjem (Meryem) 9 epizoda

Nakon što je Gučlu ubedi, Burdžu odlazi u arhivu. U dosijeu sa dokazima je pronađena manžetna u obliku slova „Š“ i ona ih dovodi do cilja. Kad sazna za ponovnu istragu, Oktaj ludi. Savaš se zbližava sa Merjem i odlučuje da više neće dozvoliti da je Oktaj obmanjuje. Oktaja Merjem uhvati u apartmanu Jural. Gučlu i Burdžu se nađu u velikoj opasnosti,  nakon što pronađu vlasnika manžetne. Iako voli Oktaja, kad sazna da je Oktaj ubica, Beliz je primorana da donese važnu odluku. Iako do sad nikome nije rekla šta je doživela, Merjem više ne može da čuva tu tajnu i spremna je da ispriča Selmi istinu o noći kad se desila nesreća.

Merjem (Meryem) 10 epizoda

Iako su posle svih događaja primorani da se drže podalje jedno od drugog, Savaš i Merjem se još više zbližavaju. Arif je spreman da progovori. Merjem i Savaš pronalaze Arifa kako pluta po bazenu. Merjem plače i pita oca zašto joj je to uradio. Savaš i Merjem ga brzo odvode u bolnicu. Merjem polako prilazi šinama od voza…

Merjem (Meryem) 11 epizoda

http://schema.org/Article">

Oktaj i Savaš koji su saznali da je Arif rekao nešto, odmah krenu ka klinici. Međutim, Merjem je već stigla na kliniku i samo što nije došla do svog oca. Arifova jedina namera je da zaštiti svoju ćerku od Oktaja i otkrije činjenicu da je Oktaj taj zbog kog se on nalazio u komi.
Burdžu počinje da sumnja da je nju i Gučlua Ertan ranio. Burdžu i Gučlu odmah počnu da prate Ertana, dok Savaš odmah počne da traži sestru koja je objavila da je Arif progovorio, ali i ona je iznenada nestala.
Merjem krivi sebe sad još više jer smatra da samo povređuje osobe koje voli, pa zato napiše pismo u kom objašnjava do detalja noć kad se desila nesreća i to pismo ostavlja na grobu Sevinč.
Savaš, da bi ubedio Merjem da se predomisli i da bi joj pokazao istinu, radi sve što je u njegovoj moći.
Savaš i Merjem stignu u kuću sestre koja je čula Arifove poslednje reči i na korak su od toga da saznaju istinu. Oktaj je zatražio pomoć od Jurdala. Jurdal ne odbije da mu pomogne, međutim, sad Jurdal drži sve konce u rukama. Povrh toga, Derin je objasnila sve Jurdalu. Oktaj je sateran u ćošak.
Burdžu i Gučlu su stigli u Ertanovu kuću, za koga sumnjaju da ih je ranio. Ertan čeka Oktajevu pomoć. Oktaj sad sumnja da je Savaš zaljubljen u Merjem. Zbog ljubomore, sad želi Merjem. Ova situacija stavlja sve u opasnost.

Merjem (Meryem) 12 epizoda

Savaš jako dobro zna da, ako kaže Merjem da njegov otac Jurdal ima udela u smrti njenog oca, izgubiće je; međutim, on joj obeća da će joj reći ime čim sazna. Savaš ne može da prizna sebi zašto se toliko boji mogućnosti da izgubi Merjem.
Oktaj je prihvatio činjenicu da su on i Jurdal Sargun sad na suprotnim stranama i odlučan je da se pobrine da razdvoji Merjem i Savaša.
Međutim, Nurten je saznala ko je Gulumser zaista i ona pokuša da kaže Oktaju to što je saznala. Beliz je na korak od toga da sazna šta Berk planira. Ono što sazna će zauvek promeniti živote svih.

Merjem (Meryem) 13 epizoda

Savaš odlazi kod Merjem da bi je molio za oproštaj, ali u Selminoj kući ih čeka veliko iznenađenje. Selmin bivši muž Mahmut je oteo Selmu. Zbog ozbiljnosti ove situacije, Merjem, Savaš, Gučlu i Burdžu ostavljaju svoja osećanja po strani i odluče da rade zajedno. Oni čine sve da bi spasili Selmu i njenog sina od njenog bivšeg muža.

Merjem (Meryem) 14 epizoda 

ktaj je odlučan u namjeri da ubije Savaša i za to koristi Mahmuta. Nastavlja da komplikuje život Merjem. Merjem više ne može sama da nosi teret i želi reći Savaši, ali se plaši Oktaja. Njeni strahovi se ostvaruju, stradaće jedno od njenih bliskih ljudi. Jurdal namjerava iskoristiti Oktaja kao adut. Oktaj pokušava sačuvati tajnu.

Merjem (Meryem) 15 epizoda 
Oktaj je šokiran kada mu Merjem kaže da neće više ćutati. Savaš saznaje istinu i odlazi do Merjem da vidi da li će mu i dalje lagati. Međutim neko ga drži na nišanu i upuca. Merjem ga očajna doziva. Mahmut je u bjekstvu i krije se od svih. Gučlu ga pronalazi i prijeti odlaskom u zatvor. Burdžu je spremna na sve da spasi Gučlu.