SUROVA LJUBAV (Zalim Istanbul)

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6

Kada joj u požaru izgori dom, Seher s decom dolazi u Istanbul, u vilu svog dugogodišnjeg poznanika, bogatog Agaha Karačaja. Agah, uz svoju porodicu, brine o nepokretnom nećaku Nedimu.U potrazi za mladom i lepom devojkom koja će se udati za Nedima, prikovanog za invalidska kolica, Agah iza leđa Seher kupuje njenu kćer za nećakovu suprugu. Tu počinje podla igra čija pravila postavlja obitelj Karačaj. Seher je nemoćna, a život njenih kćeri dodatno će zakomplikovati raskalašni Dženk, Agahov sin.
Uloge: Fikret Kuskan, Deniz Ugur, Mine Tugay, Ozan Dolunay.
 
SADRŽAJ EPIZODA

Surov Istanbul 1. epizoda

Seher i porodica Karačaj su glavni  akteri. Seher-koja je u sredini  podle igre i  porodica Karačaj koja postavlja pravila ove igre. Seher, koja živi težak život u Antakiji, pokušaće da se izbori istovremeno sa okrutnošću života i poslom koji je sklopljen iza njenih leđa. Nakon požara koji je zahvatio njihov dom, ona saporodicom odlazi za Istanbul.U Istanbulu se događaji odvijaju oko Nadima Karačaja. On je nepokretan momak koji je vezan za kolica. Agah se brine o svom nećaku pošto je invalid. Njegova jedina želja je da pronađe pravu osobu koja će brinuti o Nedimu, u slučaju da mu se nešto desi. Zato traži od kućne pomoćnice da pronađe devojku koja se može udati za Nedima. Od tog trenutka počinje isprepletenost sudbine Seher i Agaha Karačaja.

Surov Istanbul 2. epizoda


Seher nakon što je čula reč “kupovina”, postaje uznemirena i trčeći s kovertom u ruci, baca novac u lice Agahu Karačaju. Dok g. Agah ostaje šokiran onim što se događa, Seher želi u zemlju da propadne zbog Džereninin ambicija. Seher, čvrsto rešena da ode, pokupivši decu i stvari, slomiće se u paramparčad u autobusu, u koji je jedva uspela da ubaci decu.Agah je šokiran i uznemiren rečima koje će jedna za drugom izlaziti iz Nedimovih usta. U međuvremenu, neočekivani gosti, koji će stajati pred vratima Karačaj vile, pomoći će Agahu da preuzme kontrolu nad Seher.

Surov Istanbul 3. epizoda


Zbog Džerenine izdaje, Agah posumnja u odluku u vezi Džemre što dovede do još jednog sukoba sa Seher.Damla stigne kući prljavih ruku od Dživanove krvi. Dženk ne može da obuzda svoj bes i kažnjava krivce.Zbog toga, Agah i Dženk će razmeniti osećanja oca i sina. Džemre želi da sazna od Dženka zašto nikad ne progovara pred Nedimom. Suočivši se s Nedimom, Dženk počinje da otvara dušu zbog osećanja krivice. Šeniz taj slučaj veoma pogodi.Džemre razmišlja da se njeni snovi polako stvaruju,ali je sačeka razočarenje. Seher i Šeniz usred razgovora saznaju o Dživanovoj nesreći. Dživan kreće ka slobodi, ne znajući da ga čeka nova klopka. Dok strašan incident vezuje ruke Agahu Karačaju, neko će opet pokucati na vrata njegove kuće.

Surov Istanbul 4. epizoda!


Džemre je zbunjena kada ugleda Dženka ispred sebe. Dženk dobija potpuno neočekivani odgovor za svoj arogantni čin. Agah želi da spasi Dživana, koji poriče svoju krivicu, i zato će poslati sve svoje advokate da reše problem. Seherine ruke će se opet naći na Karačajevoj kragni. Šeniz koristi priliku, izbaca iz kuće Seher i njene i nastavlja da truje Nedima. Porodica Jilmaz je ponovo na ulici s koferima.Oni dobiju podršku od onoga od koga nisu očekivali. Dok se Džeren opušta nakon pozitivnog testa na trudnoću, Seher će izgubiti svu snagu nakon što je Dživan uhapšten. Tokom svađe između Agaha i Šeniz, Nedim ih prekida i počinje da govori. Njegove reći će Agaha učiniti veoma srećnim. Ipak, za Šenih će to biti šok. Dok Agah pokušava da upozori Dženka na Džemre, odgovor koji dobija od njega šokiraće ga. Džemre će pokazati Agahu srceparajući snimak na telefonu. Šeniz
preživljava još jedan šok.

Surov Istanbul 5. epizoda


Džemrina mržnja se povećava usled neočekivane reakcije od Agaha. Nedim gubi kontrolu, a Dženk instinktivno odbrani Džemre pred majkom i po prvi put se sukobljava sa majkom. Džeren koje zbog trudnoće poraslo samopouzdanje, te postaje zla prema Nedimu. Ishod njenog postupka, i Nedima. Šeniz je prvi put nemoćna pred onim što se dešava.Džeren iz besa ispriča sve Dživanu da bi ga okrenula protiv Džemre. Agah, umoran od Dženkove neodgovornosti, vezuje mu i ruke i noge kako bi ga izveo na pravi put. Dok Džeren ne miruje sa bombom u ruci, Agah dolazi kod Seher sa šokantnim predlogom u bezizlaznom trenutku. Dženk pravi korak koji će sve ostaviti bez daha.