Ptica ranoranilica sadržaj epizoda Erkenci Kuş (Džan)

Sve epizode pogledajte ovde: SANJALICA sa prevodom

Opis epizoda preuzet sa sajta: Turske serije

Ptica ranoranilica 1. epizoda!
Radnja serije se zasniva na likove Sanem i Cana i medju njima se dešava”neočekivana” ljubav , sticajem razlicitih okolnosti .Sanem provodi nekoliko sati u radnji svog oca , i to ranom zorom , nakon što je pre toga uradila nekoliko sitnih poslova . Veoma je zadovoljna svojim životom , jer spavajući radi na pisanju knjige , kako bi ostvarila sve svoje davno neispunjene snove. Zbog toga njeni roditelji dolaze na ideju da je stave pred veliko životno iskušenje . Ona odbija da se uda za čoveka koga ne voli. Ona ima uslov da se uda ili da pronadje neki svoj odgovarajuci posao. Sanem ce prvo biti primorana da radi u kancelariji svoje rodjene sestre . Ona uopšte nije svesna da je tamo čeka njena večna ljubav koja na prvi pogled izgleda kao uzvraćena . Ipak, ispostavi se da je ta ljubav uklesana na temeljima ambicije .Ona u tami ne razotkriva pravi identitet tog Čoveka , ali Će kasnije saznati da je to onaj koji vodi Čitavu kompaniju , tj. gdin. Can … Da li jedna takva ljubav moŽe biti nekako zasnovana na rubu laŽi i to bez stida? šta li ce biti sa Saneminim zaposleničkim mukama ? Da li će Can biti u mogućnosti da zamrzi svoju pravu ljubav?

Ptica ranoranilica 2. epizoda!
Sanem upada u šefovu kuću i menja fascikle, ali ipak ne prolazi sve kako je zamišljala-dešava se nešto iz čega će se jedva izvući.Šef je zatiče u kući i pita je otkud ona tu u to doba.Ona mu objašnjava da joj je Demre dao ključeve.Sanem pokuša da se izvuče, te govori da se prosula kafa na Ermreom sakou, da je u tom sakou ostalo nešto njeno i da je ona došla po to, Džan je zatečen kada vidi Sanem kako na kraju beži.Džan zove Sanem i pita je da li sve ispravno uradila.Ona mu govori šta joj se desilo.

3 epizoda
Sanem ponovo zapada u problem. Ona odlazi ponovo u Džanovu sobu, gde je on zatekne polugolu I pita je šta radi tu. Ona mu govori da je htela da ode u Emrovu sobu. Džan je pita da li je u Emrovu sobu krenula tako polugola. Ona mu govori da je pala u bazen, pa da je Emru poslao u njegovu sobu da se presvuče.Ona se tako ponovo izvuče.Emre saznaje da je Arzu postala lice brenda.


4 epizoda
Sanem se priseća kako je rekla Džanu da je verena i da nema pravo da se meša u njen privatni život iako joj je šef. Džan je sada ignoriše, a njoj to smeta. Džan najaljuje testiranje-agencija koja dobije najviše bodova dobiće kompaniju. Emre traži od Sanem da onemogući testiranje, a Džan traži od svoje sekretarice da danas ulozi špijuna.

 

Ptica ranoranilica 5. epizoda!

Gospodin. Fabri ce ostati zatečen kada uvidi da Sanem sa veličanstvene proslave odlazi i to uz punu Džanovu pratnju. Zaposleni radnici i zaljubljene osobe u agenciji će se tokom njihovog, novopredstojećeg vikenda naći u motivacionom kampu, pritom se neprestano nadmetajući u igrama sa  drugim svojim kolegama domaćeg modnog brenda . Sanem ce biti ta , koja ce zajedno sa svojim ”verenikom” biti primorana da prisustvuje ovom kratkom izletu.
 
Ptica ranoranilica 6 epizoda! Sanem shvata da Emre pravi zamke Džanu!
Džan saznaje da je neko uzeo fotografije i objavio ih na sajtu kao svoje. Svi, sem Džana žele da saznaju ko je to učinio. Emre govori zaposlenima da njego brat nije dao ostavku i da je i dalje na čelu posla. On govori da neko zavidi njegovom bratu na uspehu i zato daje sve od sebe da njegov uspeh sabotira. Deren odlazi u kancelariju kod Džana, te mu nudi svoju pomoć. Džan je iznenadi kada joj kaže da mora da razgovara sa Sanem. Sanem shvata da Emre pravi zamke Džanu, te odlazi kod njega i govori mu da je od sada više neće moći koristiti za svoje lukave poteze.
 
Ptica ranoranilica 7. epizoda!
Sanem shvata svoju grešku i čini sve da ponovo zadobije Džanovo poverenje. Ona sada zna ko postavlja zamke Džanu, ali i da je ona bila deo te zamke, iako nesvesno. Sanem je zbunjena, ako ode i kaže Džanu pravu istinu - to će biti njena reč protiv Emrove. Čovek koji je uhapšen, ima veliko iznenadjenje za Sanem i Emrea na pres konferenciji. On povrati Džanu profesionalni ugled.
 

8. epizoda
Sanem i Džan su ispred kuće, te on pokuša komplimentima da joj pokaže koliko mu se svidja. Ona mu kaže da ona njega ne voli.On joj govori da njeni pogledi i dodiri drukčije govore. Da li je ovo samo san? Sanem je protiv svoje volje mnogo puta povredila Džana i zbog osećaja krivice nije mogla da mu kaže da ostane. Džan joj je rekao da ga nikada više neće videti. Alin gubi Emreovu podršku, traži način da se izvuče iz dugova. Džan ne odlazi na posao i niko ne zna šta se dešava sa njim.U agenciji zbog toga otpočinje kriza.

 

9. epizoda
Albatros proriče Sanem budućnost, govori joj o ljubavi i opisuje Emrea.Emre ulazi u tom trenutku i odgovatra opisu u poruci, dečko sa plavim očima i bradom, u plavom sakou i beloj košulji.Ubrzo dolazi i Džan, slično obučen kao i njegov brat.Sanem vidi Džana sa dugokosom plavušom i misli da mu je ona devojka.Sanem je ljubomorna i želi se osvetiti Džanu, a Džan odmah naseda na njen test. Polen se sve više približava Džanu, a Sanem to smeta. Džan jednog dana tokom ručka govori Sanem da više ne glumi, da će Polen otići, a da Levent nije nikakav čovek te da ostaju samo njih dvoje. Sanem je bez reči.

Ptica ranoranilica 10. epizoda!
Džan i Sanem se i dalje raspravljaju oko Polen i Leventa. Džan nakon mnogo pokušaja da ubedio Sanem da Levent nije onakav kakvim se predstavlja, počinje da se nervira, te nastaje prava svadja. On joj govori da se nada da će doći dan kada će ona biti normalna i kada će moći da razgovaraju. Polen zatekne Džana okruženog Saneminim fotografijama, te je zbunjena. Džan misli da je Sanem provela noć sa Levantom, a već sledećeg dana mora pripremiti za njega reklamu za organsku hranu. Džan saopštava Sanem da se razišao sa Polen, te ona govori njemu da je i ona sa Levantom. Njih dvoje ulaze u vodu kako bi se zabavili i blizu su jedno drugom.Da li će se poljubiti?

11 epizoda
Pripreme za snimanje su u punom fazonu, a istovremeno su u potrazi za savjesnim kuharem koji može da zadovolji potrebe ljubitelja organske hrane. Da li će Osman moći da se nosi sa ovim zadatkom koji je prihvatio na Lejlin zahtjev? Naravno, Ajhan i Muzo će ga u potpunosti podržati. Mekvibe kao prava poslovna žena sjedi u prodavnici i rješava sve probleme. Sanem dolazi na posao ujutro, piše svoje želje i kači ih u hodniku na drvo želja i tek tada primjećuje da je Džan posmatra. Naravno, Džan će željeti ovu želju., ali hoce li je i ispuniti?Dzan pozeli da bude nasamo sa Sanem i cak spremi sve za kampovanje i ona pristaje da bude s njim pet minuta, medjutim njih dvoje na ljulji zaspe i bude se ujutro. Sanem je šokirana kada cuje da je ostala snjim cijelu noc i to u zagrljaju i pored mora.Odmah ustaje i uzima torbu i odlazi. Sanem je pocela rat sa Polen koja je naljutila kada je rekla Dzanu da ona nije za njeg i da je iz siromasnog naselja. Tada Sanem preuzima stvari u svoje ruke.


12 epizoda
Sanem i Dzan dolaze u firmu i nikoga ne zele da slusaju, iako im svi govore o sastancima, oni samo kazu da ce poslije o tome i odlaze u kancelariju. Dzan kaze Sanem da mu je rekla polozit racune kada pronadje Albatrosa. Sanem ga pita kako je shvatio da je ona ta koju je poljubio? Posto je bio mrak kako je znao da je to bas ona? Dzan joj odgovara kako je prvog dana kada je upoznao ostao je njen miris njemu u sjećanju i tako da je bilo nemoguće zaboraviti ga. Kako god, Sanem ponovo dolazi u Dzanovo okruzenje i kao i obično ponovo bjezi da bi izbjegla saznati bas pravu istinu. Kaze mu da ce spremiti jos pitanja pa ce sve rijesiti do kraja.Sanem saznaje da je Dzan zapravo Albatros te joj kaze da ga ne zove vise gospodinom kada su nasamo jer ce je inace morati poljubiti. Dzan priznaje da je zaljubljen u Sanem. Sanem je presretna jer je Dzan Albatros. Dok Sanem i dalje pokazuje svoju ljubomoru, Dzan je na kraju uzima, grli i priznaje joj da je zaljubljen u nju i da prestane sa ispitivanjem. Sanem ostaje zatečena.


13 epizoda
Koma nastaje onda kada Sanem pokušava da sakrije od Dzana gdje se nalazi. Javlja mu se sa nepoznatog broja i predstavlja se da je otisla u Koniju. Dzan je ispituje koji je pozivni broj Konije, registarske tablice i jos stosta, ali posto je uhvatio Sanem nespremnu ona mu ne uspijeva odgovarati na pitanja dok se krije iza komode, Dzan je posmatra i smijući se pita je zasto se krije, te da za deset minuta bude u njegovoj kancelariji. Sanem se sva izbezumljena pokusava sabrati pitajući se zasto joj nista ne uspijeva?Nakon nezgodne situacije, Sanem od Dzana dobije poljubac sto je dovede do ludila. Odlazi i zeli da podijeli s nekim svoju tajnu da je ludo zaljubljena u Dzana i da je on Albatros kojeg je trazila. Nakon toga Sanem priznaje Dzanu da ga voli.


14 epizoda
Sanem kaze Dzanu da ako počne da priča morat će mu sve ispričati, na sta joj Dzan odgovara da svakako želi saznati sve sto joj se vrti na pameti. Emre je nenormalno ljubomoran nakon što je vidio Dzana i Sanem zagrljene. Guliz zapada u nezgodnu situaciju zbog radnog kolege. Dzan kaze Sanem sta misli o ideji da pobjegnu skupa, tamo gdje ona zeli da budu sami. Sanem mu kaze da joj nije vazno gdje su, vazno je samo da mu je u zagrljaju, pa joj je i dovoljno tu da budu bas tu gdje su trenutno, samo da je uz njega.Dzan dolazi do Sanem u kancelariju i kaze joj da mu nedostaje kad je ne vidi pet minuta. Dzej Dzej ih prisluskuje i vidi kada je Dzan uzeo svoju kako on kaze “DOZU SANEM” te poslije toga dolazi i daje do znanja Sanem da je sve vidio.Dzan cestita Sanem njihovom zvanicnom stazisti i scenaristi njihove firme. Halil kaze Saneminim roditeljima da nemaju nikakav dug da je sve platila Sanem. Dolazi dan snimanja reklame za film i dolaze djevojke koje je Sanem izabrala za reklamu ali kada ih ugleda nimalo nije odusevljena jer su prezgodne i ljubomorna je pa frizerki naredi da im napravi katastrofalnu frizuru kako bi odustale i otisle te da se odlozi snimanje. Nakon sto one zaista odustanu, Dzan zeli da Sanem rijesi problem jer je siguran kako ima njenog udjela u svemu tome te Sanem odlucuje uzeti svoje cure i sebe te se srediti i snimati reklamu. Dzan je odusevljen njenom idejom.


15 epizoda
Sanem odlazi u luna park zeleći da pomalo odmori svoju dušu. Tu joj dolazi praviti društvo Džan koji joj donosi vunu koju joj je obećao te joj kaze da ipak uprkos svemu on održi dato obećanje. Nakon što su uzivali prisjećajući se djetinjstva, odjednom se nadju u jedninstvenoj situaciji kada im sve u luna praku stane pa se nadju na vrhu ringišpila gdje joj Džan kaze da je zamolio vlasnika da im da pet minuta da uzivaju. Sanem se nasmije, zagrle se i poljube.Dzan kaze Sanem da je odlucio da ode njenim roditeljima i kaze da su postali njih dvoje par, ne zeli vise da krije njihovu vezu. Dzan ode na rucak kod Saneminih roditelja i kaze im da su se poljubili i da su u vezi. Njeni roditelji su šokirani. Nakon toga Dzan dolazi ponovo sa buketom ruža za Sanem sa Zaberdzetom i kaze Zaberdzet da je dosao i on sa buketom ruza za Sanem i da se nada da je Dzan dosao zbog Lejle i njoj donio ruze. Sanem gleda u njih dvojicu zbunjena.