STAKLENI PLAFONI - Cam Tavanlar

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 

U radnji ove serije gledaćemo priču punu takmičenja, osvete, ljubavi i odlučnosti. Serija Cam Tavanlar će ispiričati priču o nejednakosti žena i muškaraca kada je reč o prilikama u društvenom životu. Gledaćemo pravo rivalstvo između Leyle (Bensu Soral) i Cema (Kubilay Aka). Njih dvoje su stigli do visokih pozicija u poslu na potpuno druge načine. Leyla se za sve izborila svojim radom, dok su se Cemu kao muškarcu i sinu bogatih i uticajnih roditelja mnoga vrata “otvarala sama od sebe”.

Pored Bensu Soral i Kubilaya Ake u seriji Cam Tavanlar / Stakleni plafoni gledaćemo i Hatice Aslan, Utku Ates, Ahmeta Meliha Yilmaza. Uloge u seriji će imati i Beril Kayar i Sifanur Gul i drugi.