DŽENETINE SUZE (SUZE RAJA)

Turska serija sa prevodom (sve epizode)

Napomena: ova stranica je u izradi i trenutno možete gledati samo epizode na brojevima koji su linkovani. Ostale epizode sa prevodom popunjavamo svakodnevno.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...

Dženetine suze - Cennet'in Gözyaşları (Suze raja) - Priča prati lepu i skromnu devojku Dženet Jilmaz, koju je kao bebu majka napustila, a brihu o njoj je preuzela baka Mukades. Ona se hrabro borila, željna majčinske ljubavi koju nikad nije osetila. Dženet je danas na završnoj godini arhitekture — naporno i vredno radi kako bi bila najbolji student u klasi i diplomirala na vreme, pronašla posao i samim tim olakšala svoj i bakin život.

Na dan diplomiranja, njena prijateljica i koleginica sa fakulteta, Melisa Sojer je upoznaje sa svojom majkom, Arzu Sojer, koja joj nudi posao iz snova u svojoj uspešnoj kompaniji. Srećna i puna nade u bolju budućnost, Dženet prihvata ponudu. Tamo sreće Selima Arsoja, u kom prepoznaje prijatelja iz detinjstva kog je davno zaboravila. Njihov rastanak, kao i ponovni sustret posle toliko godina je sudbinski — jedno u drugom prepoznaju sredne duše i rađa se ljubav.

Međutim, na putu njihove sreće stoji Melisa, koja je sa Selimom odrasla i čitavog života je zaljubljena u njega. Nikada nijednog muškarca nije pustila u svoj život, duboko uverena da će se jednog dana udati za Selima, koji prema njoj gaji samo prijateljska osećanja. Saznanje da je zaljubljen u Dženet, dovodi dovodi do Melisinih ishitrenih poteza u želji da ih razdvoji, u čemu je podržava i majka Arzu.

Kada Arzu otkrije mladež na Dženetinim leđima, identičan onom koji je imala beba koju je napustila pre 20 godina, počinje da veruje da njeno pojavljivanje u njihovim životima nije slučajno. Arzu ne reaguje majčinski na ovo saznanje, već smišnja plan kako da je se reši.

Pogledajte epizode ovde: https://ok.ru/video/c3141973

Glumac: Uloga:
Berk Atan Selim Arisoj
Almila Ada Dženet Jilmaz
Esra Ronabar Arzu Sojer
Jusuf Akgun Orhan Sojer
Zehra Jilmaz Melisa Sojer
Šendžan Galerjyz Džengiz Arisoj
Hazim Kormarču Mahir Sojer
Ebru Nil Ajdin Sema Sojer
Čiček Adžar Nilgun Arisoj
Sueda Čil Suna Garsu
Ebru Destan Ozlem Arisoj
Sude Nur Jazidži Beste Tuna
Oktaj Čubuk Omer Garsu
Guler Okten Mukades Jilmaz
Ali Ipin Riza Sojer