POKUCAJ NA MOJA VRATA - Sen Cal Kapimi

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23(1) 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40(1) 40(2) 40(3) 41(1) 41(2) 42(1) 

Sen çal kapımı (Pokucaj na moja vrata) turska je televizijska serija, koja se snima od 2020.

Eda je mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta. Nakon smrti roditelja, sve svoje nade je vezala za sticanje obrazovanja, te kao najbolji student, dobija stipendiju za studiranje poslednje akademske godine u Italiji. Međutim, u poslednjem trenutku biva lišena stipendije i šanse da ostvari svoj san. Ostavši sa diplomom srednje škole, počinje da radi u cvećari kod svoje tetke. U međuvremenu pokušava da dođe do Serkana Bolata, uspešnog biznismena i vlasnika poznate arhitektonske firme Art Life, koji joj je ukinuo stipendiju. Serkan je zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

 

 

Uloge:

Glumci Uloge  
Hande Erçel Eda Yıldız  
Kerem Bürsin Serkan Bolat  
Neslihan Yeldan Aydan Bolat  
Bige Önal Selin Atakan  
Evrim Doğan Ayfer Yıldız  
Anıl İlter Engin Sezgin  
Çağrı Çıtanak Ferit Şimşek  
Elçin Afacan Melek Yücel  
Melisa Döngel Ceren Başar  
Sarp Can Köroğlu Deniz Saraçhan  
Başak Gümülcinelioğlu Pırıl Baytekin Sezgin  
Alican Aytekin Seyfi Çiçek  
Sarp Bozkurt Erdem Şangay  
İlkyaz Arslan Leyla Haktan  
Sinan Albayrak Kemal Özcan