Kraljica noći - Gecenin Kraliçesi

je priča o Selin i Kartalu, koji su se slučajno upoznali tokom njegovog odmora na jugu Francuske. Iste noći prepustili su se strasti, ne razmišljajući o tome šta bi se moglo desiti sutradan. Nakon noći pune emocija, Kartal pakuje kofere i vraća se u Istanbul, gde ga čeka posesivna supruga Esra. Nakon što joj kaže da planira da se razvede od nje, jer je ne voli, ona namerno izaziva saobraćajnu nesreću, želeći da ga veže za sebe. Istovremeno, stari Aziz, koji je Kartala odgajio kao sina, iako mu je godinama ranije ubio oca, govori Kartalu da zaboravi na avanturu iz Francuske i ostane u braku s Esrom.

U međuvremenu, Selin saznaje da je trudna i dolazi u Istanbul da saopšti radosnu vest Kartalu. Međutim, kad se sretnu, on joj ne dozvoljava da progovori - drsko joj kaže da je u srećnom braku i da mu ne pada na pamet da se odrekne porodičnog blagostanja i bogatstva zarad nje. Slomljena i razočarana, Selin se vraća u zemlju parfema, gde se porađa.

Četiri godine kasnije, ona dobija pismo od polubrata, za čije postojanje nije znala. Odlazi kod njega sa sinčićem, dok joj majka ostaje u Francuskoj. Ispostavlja se da njen polubrat radi za bogatog Aziza. Kad se Aziz i Selin upoznaju, on se na prvi pogled zaljubljuje u nju - leptirići u stomaku javljaju mu se prvi put nakon 23 godine, kada mu je supruga umrla. Aziz ne vidi problem u tome što Selin ima dete, štaviše, uspeva da se bliži s mališanom. Odlučuje da se prepusti osećanjima i upusti se u vezu sa Selin, koju planira da predstavi svojoj porodici. Kad Selin dođe u Istanbul da se upozna sa svojom budućom familijom, očekuje je šok - ako bi se udala za Aziza, postala bi maćeha čoveku koga je zavolela za samo jednu noć, koji ju je povredio više od bilo koga, ali joj i podario ono najvrednije što ima - voljenog sinčića...

Glumac:Uloga:
Merjem Uzerli Selin
Murat Jildirim Kartal
Ugur Polat Aziz
Funda Eridžit Esra
Deniz Dželioglu Emre
Seda Akman Huma
Burak Deniz Mert
Selim Bajraktar Hakan
Nihan Bujukač Emine
Omur Arpadži Sadik
Hurdem Reitmuler Selinina majka
Burak Demir Oktaj
Reha Ozdžan Osman
Pervin Unalp Fatma
Derja Beserler Elif
Naz Sajiner Burdžu