ASI

Turska serija sa prevodom (kliknite dole za epizode online)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...

Asi (tur. Asi, eng. Rebel) je turska TV serija i jedna od najboljih pripadnica žanra turskih dramskih serija. Glavne uloge imali su Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor i Selma Ergeç. Radnja serije smještena je u Antiohiji (Antakyji) u Turskoj, tajanstvenom i čarobnom gradu smještenom na obalama Sredozemnog mora, domu kulture stare tisuće godina. Seriju odlikuju izvrsna glazba autora Naila Yutsevera, iznimna fotografija i pejzaži.

Serija donosi epsku ljubavnu priču između dvoje mladih i ponosnih ljudi, koje u ostvarenju zajedničke sreće priječe utezi prošlosti. Serija je premijerno prikazana 26. listopada 2007. godine.Osim u Turskoj, prikazivala u Rumunjskoj, Bugarskoj i zemljama Bliskog Istoka. U arapskom svijetu postigla je nezapamćen uspjeh. U Hrvatskoj se premijerno prikazivala od 20. prosinca 2010. do 17. lipnja 2011. na Novoj TV (ukupno 110 epizoda).

Već tri generacije obitelji Kozcuoğlu posjeduje veliko imanje, a opstanak plantaže i farme njihov je najvažniji cilj. Vlasnik Ihsan Kozcuoğlu i njegova kći Asi rade i žive za svoju zemlju.

Antiohija, grad u kojem je smještena radnja serije.

Prošle su godine i Demir se vraća u svoj rodni grad kao imućni poslovni čovjek. Prije mnogo godina Demirova majka i njegova teta Suhejla došle su raditi na imanje obitelji Kozcuoğlu. Demirova majka utopila se u rijeci Asi koja teče blizu posjeda obitelji Kozcuoğlu. Još uvijek ogorčen zbog okolnosti koje su njegovu majku odvukle u smrt, Demir susreće Asi prema kojoj odmah osjeti veliku privlačnost. No životi obitelji Kozcuoğlu i Demirove obitelji isprepletene su događajima iz prošlosti što je konstantna prepreka u odnosu ovo dvoje mladih ljudi. Tajne i laži počinju izlaziti na vidjelo i potresati odnose nakon što se Suhejla vrati u Antakyju.

Demir saznaje da je obitelj Kozcuoğlu, jedna od cjenjenijih obitelji u regiji, vjerojatno odgovorna za smrt njegove majke. Odgovore zašto je njegova majka počinila samoubojstvo, Demir je odlučio potražiti na imanju Ihsana Kozcuoğlua. Demir svoj posao prebacuje u Antakyju i ondje kupuje imanje Džemala Age, Ihsanova tasta.

U priči o novoj ljubavi prema zemlji, ali i romanci, u središtu je jedna rijeka koja teče uzvodno. Njeno je ime Asi, kao i nadimak glavne junakinje Asiye. Ona ide suprotnim smjerom baš poput rijeke koja, za razliku od uobičajenog toka, gradom Antakyijom teče od juga prema sjeveru. Na tom je prostoru Demirova obitelj pokopala tajne koje će njemu i Asi spriječiti put do sreće. Iako zaljubljeni, ponosni i vezani...

Glumci i uloge: Tuba Büyüküstün - Asi Kozcuogl, Murat Yildirim - Demir Doga, Çetin, Tekindor - Ihsan Kozcuogl, Nur Sürer - Neriman Kozcuogl, Selma Ergeç -, Defne Kozcuogl, Cemal Hunal - Kerim, Tülay Günal - Suheyla, Tülay Bursa - Fatma, Aslihan Guner - Gonca Kozcuogl, Necmettin Çobanoglu - Ökkes, Saygin Soysal - Aslan, Ibrahim Bozguney - Ari.

Država: Turska

Režija: Cevdet Mercan

Scenaristi: Gul Dirican, Nese Cehiz,Bilal Babaoglu