MERJEM (Meryem) Turska serija sa prevodom

ZATRAŽITE PRISTUP klikom OVDE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

Turska serija:

Merjem sanja da će joj Oktaj te večeri predložiti brak, dok razmišlja kako da je napusti kako bi unapredio svoju karijeru kao tužilac. Usred emocionalnih previranja, skreće na klizav put i pogađa nešto. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj novopečeni tužilac Oktaj usmrti verenicu bogatog i uglednog advokata Savaša, krivicu za ovaj zločin preuzima Merjem, Oktajeva devojka. Saobraćajna nesreća transformiše živote tri osobe, uvlačeći ih u trougao ljubavi, laži i osvete koja preti da ih uništi, osim ako ljubav ne može nadvladati mržnju. Merjemini snovi o braku su srušeni. Njen ljubavnik Oktaj svoju karijeru tužioca smatra upropaštenom. Snažni biznismen Savaš bespomoćan je dok mu ljubav nestaje. Ne sluteći da će je njena velika ljubav na kraju izdati i razočarati, Merjem želi da prihvati krivicu i odgovara za ovu nesreću I delo koje nije počinila, dok se Savaš zaklinje da će joj od života napraviti pakao i osvetiti smrt svoje devojke. Tako se naivna i nedužna Merjem nađe između beskrupuloznog tužioca, spremnog da učini sve radi karijere i moći, i moćnog advokata, spremnog na sve zarad osvete i pravde. On traži da sud Merjem osudi na osam godina zatvora.

Serija je snimljena 2017. godine i do sada nije emitirana na području BiH niti zemalja regije. Remake je korejske serije „Tajna“/“Tajna ljubav“, koja je 2013. godine osvojila srca publike širom svijeta.Glumci i uloge:

Furkan Andic - Savas Sargun

Ayça Aysin Turan - Meryem Akça

Cemal Toktas - Oktay Sahin

Açelya Topaloglu - Derin Berker

Bestemsu Özdemir - Beliz Bilen