HALKA - PRSTEN

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

Pre 20 godina dogodilo se ubistvo sa nerazjašnjenim detaljima. S obzirom da nije bilo dokaza policija je morala da obustavi istragu. Ali posle 20 godina u policijsku stanicu neko je poslao snimak na kom se vide svi detalji ubistva kao i njegovi izvršioci, tj, ubice. Nakon toga, policija je odlučila nastaviti istragu po slučaju.
Glavni policijski inspektor je privolio za saradnju sina ubijene žrtve, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak je da su ubaci u kriminalnu skupine bivših prijatelja i saradnika njegovog oca, koji su ga i ubili. On ni ne sluti kakve ga tajne tamo očekuju i što skiriva mračno podzemlje u kojemu vlada Halka.
Halka je turska špijunska drama autora Volkana Kocatürka u kojoj glume Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal i Ahmet Mümtaz Taylan. Ovi glumci su u Turskoj poznati po ulogama u drugim projektima. Serija je postala dvostruko gledanijaod svih ostalih špijunsko akcijskih serija na turskom tržištu.